Contact

Utrechtsestraat 57
1017 VJ, Amsterdam

Tel: 020 - 624 37 40
Fax: 020 - 620 68 85
Email: sales@loekie.net
Mail

Hollandse Kaas beemster stolwijker

Kaas met verschillende afkomst

Loekie bied naast Buffetten en Broodjes ook vele soorten exclusieve kaas. Zowel uit binnenland als buitenland. Allemaal met zorg uitgezocht om de meest heerlijke lunches mee klaar te maken.

Kaas met Nederlandse afkomst

Loekie heeft een groot aanbod op Nederlandse kaas. Met smaken die je versteld doen staan. Wij hebben bijvoorbeeld: Jonge Gouda, extra belegen kaas, oude Goudse, 20+ boeren kaas en zelfs Hollandse schapen kaas. Met dit aanbod kazen maken we heerlijke lunches voor bedrijven en particulieren. Wij verzorgen daarom veelal mooie opgemaakte schalen met broodjes en fruit. De broodjes worden dan "Open" belegd met verschillende de soorten kaas.

Kijk voor het totaal aanbod van de kazen op kaas met smaak.

Kaas met Buitenlandse afkomst

Loekie heeft naast een groot aanbod op Nederlandse kazen, ook een zeer groot aanbod op buitenlandse kaas. Met zo een uitgebreid aanbod op kaas zit er voor ieder wat bij. We hebben dan ook niet alleen gewone kaas maar ook:

  • Harde kazen zoals; Morbier, Pecorino Romano en Testun Al Barolo
  • Witte kazen zoals; Brie de Meaux en Mozzarella Buffala
  • Rode kazen zoals; Langres Coupe, Marcaire en Livarot Coupe
  • Blauwe kazen zoals; Stilton, de Graven en D'Ambert
  • Geiten kazen zoals; Bergerin, Brebiou, Peiloute en Boursault

(een kleine greep van de verkrijgbare producten)

Al deze kazen komen dan ook uit het buitenland (niet verder dan Europa) en zijn dus moeilijk ergens anders te verkrijgen. Ook met al deze soorten kaas worden er lunches bereid voor bedrijven en particulier, en zijn gemakkelijk te bestellen.

Kijk voor het totaal aanbod van de kazen op kaas met smaak.

Bij ons draait het om u en genieten van heerlijke kaas met verschillende afkomst. Gewoon een beetje extra van Loekie om het u naar u gemak te maken, en een heerlijke lunch te bereiden waar u alleen maar van kan genieten.