Contact

Utrechtsestraat 57
1017 VJ, Amsterdam

Tel: 020 - 624 37 40
Fax: 020 - 620 68 85
Email: sales@loekie.net
Mail

zakenLunch Amsterdam

Lunch Amsterdam

Voor de lekkerste broodjes die er te vinden zijn, moet u naar Loekie Lunch Amsterdam.

Onze broodjes worden geheel vers bereid, en klaargemaakt met verse producten. Wij halen ook uit het buitenland mooie producten zodat onze broodjes altijd even smakelijk blijven.

Loekie's Lunch Amsterdam

Wij hebben ons gespecialiseerd in betere lunches voor bedrijven, waarbij de nadruk ligt op het verkleinen van de keuze tussen "op kantoor een broodje eten" of "buiten de deur gaan lunchen". Wij verzorgen daarom veelal mooie opgemaakte schalen met broodjes en fruit. De broodjes worden dan "open" belegd met verschillende soorten vis, vlees en kaas, gegarneerd met fruit enz.

Loekie verzorgt niet alleen broodjes, maar ook delicatessen waarin wij u een uitgebreid assortiment exclusieve producten aanbieden. Waaronder:

  • Koude buffetten
  • Meer dan 100 verschillende wijnen en port
  • Europese & Hollandse kaasspecialiteiten
  • en ook Warme buffetten (vanaf 25 personen)

Kijk verder op Lunch Amsterdam voor het totaal aanbod van onze lunches.

Buffetten en Lunch Amsterdam

Loekie heeft qua broodjes de lekkerste lunch. Amsterdam bezit veel winkels die lunches aanbieden, maar deze zijn niet altijd erg uitgebreid. Bij Loekie Lunch Amsterdam bieden wij grote, en goed verzorgde lunches. Deze buffetten bevatten diverse salades, mooi versierd op een schaal; diverse vleeswaren op een schaal, met daarop rosbief, kalkoen, salami enzovoort. Diverse Hollandse en buitenlandse kazen; diverse patés zoals, wildpaté, Mousse de Canard en onze eigen specialiteit Loekie peper paté, en natuurlijk bevat elk koud buffet producten zoals boter, brood, geroosterd brood en roggebrood. Ook maken wij de schalen op met fruit en groente.

Bij ons draait het om u en genieten van heerlijke Lunch Amsterdam. Hiervoor doen wij bij Loekie extra ons best om het u naar uw gemak te maken en een heerlijke lunch te bereiden waar u alleen maar van kan genieten.

Kom gerust eens langs bij Loekie Lunch Amsterdam.