Biologische-producten bij LoeKie Delicatessen

“Biologische-producten bij LoeKie Delicatessen

Loekie de voedzame keuken

Verantwoord eten voor iedereen toegankelijk maken. Dat is wat de Loekie doet, dag in dag uit. Hoe? Door het maken van lekker en biologisch eten, met liefde en aandacht voor mens, dier en milieu. Loekie gelooft oprecht in de kracht van biologische voeding en haar positieve invloed op de gezondheid van de mens en de wereld!
Biologische producten zijn puur, van hoogwaardige kwaliteit en met hoge voedingswaardes. Wij staan achter biologisch, omdat het goed is voor je lijf, goed voor de wereld en bovenal smaakvol!

Biologische groente, fruit, aardappelen, graanproducten, noten en peulvruchten doen het op een aantal milieuaspecten beter dan niet-biologische. Er worden bijvoorbeeld geen synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt.

Duurzaam en eerlijk

Tot het brede assortiment aan borrelhapjes behoren heerlijkheden zoals, luxe olijven uit Sicilië, en onze droge worsten. Verder kun je genieten van rustiek brood, verse kaas en een smakelijke olijf tapenade. Alle producten uit ons assortiment worden duurzaam en eerlijk geproduceerd door lokale bedrijven, en zijn een stuk gezonder dan de doorsnee borrelhapjes.

De smaak en kwaliteit van biologische producten afwijken van niet-biologische varianten. Vaak omdat er minder of andere ingrediënten zijn gebruikt. Dat kan de smaak en de kwaliteit positief beïnvloeden.

Heb je nog vragen of speciale wensen? 

Laat het ons weten Wij zijn creatief en denken graag met je mee.
Op verzoek zorgen we een voor 100% biologische catering.

Biologische producten online bestellen?

Winkelwagen