Fromagerie bij LoeKie Delicatessen

“kaas is eigenlijk
altijd lekker”

Bij LoeKie op kaas-roadtrip

Kaas is één van de lekkerste natuurproducten die er in de wereld gemaakt worden. Er zijn veel verschillende bereidingswijzen en u kunt het ook op veel verschillende manieren eten. In Nederland gebruiken we kaas vooral als broodbeleg, maar over de hele wereld worden kazen gemaakt die ook heerlijk zijn bij de borrel of op een stukje stokbrood. Bij Loekie kunt u veel verschillende kazen vinden die allemaal met natuurlijke grondstoffen gemaakt zijn. Heerlijk bij een wijntje of gewoon als tussendoortje. Er zijn zoveel verschillende smaken, dat u moeite zult hebben om te kiezen.

Kaas wordt in veel landen gemaakt

Wij verkopen kaas uit allerlei verschillende landen. Bij Loekie Delicatessen kunt u online bestellen, waarna wij ervoor zorgen dat uw keuze zo snel mogelijk bij u thuis wordt gebracht. Een bestelling op onze site is zo gemaakt, waarna u al heel snel kunt genieten van allerlei overheerlijke kazen en kaasplateau.

Kazen uit Nederland

Belegen Noord Holland Cono BOB

Belegen Beemster heeft een smakelijke balans tussen het pittige van Oude kaas en het zachte van de jongere variant. De kaas heeft 4 maanden natuurlijk gerijpt. Daardoor is deze Belegen 48-plusser rijk en vol van smaak en tegelijkertijd romig en mals in de mond.

Oudwijker Colosso Buffel

Collosso is een Nederlandskaasje met Italiaans recept. De Cono BOB wordt in Oudwijker gemaakt door enthousiaste kaasmakers zie het vak op latere leeftijd zijn gaan beoefenen. ze zijn in italie in de leer gegaan en ze maken nu verschillende soorten.

Buitenlandse kazen

Crottin de Pays Chevre RM Traiteur

Deze geitenkaas is een kopie van de bekende AOP Crottin de Chavignol en gemaakt van rauwe geitenmelk van Alpine-geiten in Deux-Sévres. Het is een mooie bite-size en eigenlijk nog het lekkerste als die warm gegeten wordt met een salade en een stuk brood..

Tomme au Marc Raisin

Deze boerderijgemaakte kaas uit rauwe koemelk komt voort uit een rijpende tomme die een maand in een luchtdichte bus in druivenmost heeft liggen weken. Door de fermentatie veroorzaakte hitte in de bus krimpt de zuivel ineen en wordt hij scherp.

Kaas online bestellen?

Winkelwagen