Kerst bij LoeKie

Loekie Delicatessen” is in Amsterdam reeds generaties een begrip. Wij proberen uit de hele wereld mooie producten bij elkaar te krijgen zodat u een culinaire avond krijgt waar wij ons steentje aan bij hebben gedragen. “Loekie Delicatessen” –

Wij verzorgen lunches voor bedrijven en particulieren – Koude delicatessenbuffetten – Eigen gemaakte salades, patés, vers Frans stokbrood.

Bekijk onze speciale Kerstspecialiteiten

Eetbare kerstcadeaus

Het kerstdiner is iets waar velen van ons naar uitkijken. De gezelligheid, het heerlijke eten en natuurlijk de cadeautjes die aan je gasten geeft. Zo zullen ze de avond natuurlijk niet snel vergeten.

Kerstpakketten

Eetbare kerstpakketten zijn nog steeds zeer populair, en worden massaal besteld bij Loekie. Er is bij ons een ruime keuze aan kerstpakketten, waardoor het soms moeilijk is om te kiezen.

Kaasfondue

Wilt u binnenkort genieten van een heerlijke kaasfondue? Bij Loekie vindt u alles wat u nodig hebt. Niets is fijner om het binnen knus en gezellig te maken en met vrienden en familie rond de fonduepan te zitten. 

Kerstplateaus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Maak je keuze

Zakelijke lunches en borrels bij Loekie

Winkelwagen