Leveranciers

Keizershof

Boerderij keizershof wordt gerund door trees van leeuwen. Op de boerderij lopen blaarkopkoeien samen met roodbond koeien en jersey koeien. Van hun melk maakt zij karnemelk, boter en kaas.

In 2016 en 2018 heeft ze cumlaude prijs gewonnen  voor haar rauw melkse boter, die u bij ons in de winkel kunt kopen.

Van de karnemelk wordt de leidsesleutel kaas gemaakt. Dit is een BOB kaas. Dus een beschermde oorsprong kaas. Van uit de tijd van de VOC stampt deze kaas. Door dat de kazen minder zweten in de boten konden ze de kazen beter vervoeren. Invergelijking met goudse kaas.

Veel sterren chefs zoals het Rijks gebruikt haar boter ook

Oerboer Willem

Wij vinden het leuk om locale producten te verkopen. Ruim een jaar geleden zijn we in contact gekomen met oerboer willem van de hazel van de eemnesseweg in blaricum, die de zelfde visie heeft altijd wij.
via willem kunnen we aan mooi biologisch/ dynamische eitjes kopen, waar wij ook onze eier salade van maken. De boerderij maakt er zelf een likorette van ( soort advocaat)

John van broekhuizen

Van de slagerij uit dalfsen hebben we heel veel mooie producten in het assortiment.

 “gewone vleeswaren”, rauwe hammen rund en varken, verschillende soorten salami groot en  klein

Ze maken alles ambachtelijk in hun slagerij. Ze maken ook alles met passie. Een familie naar ons hart.

Het geheime ingrediënt die ze gebruiken is tijd. Als iets nog niet lang genoeg gehangen heeft en dus niet klaar is leveren ze het product nog niet uit. Deze methode gebruiken kaas boeren ook

Winkelwagen