Antipasti bij LoeKie Delicatessen

“Borrelen
opz’n
Italiaans”

Wek je eetlust op

Kleine hapjes die je eetlust opwekken voordat je echt gaat eten. Je zou denken dat de Italianen het onder andere voor mij hebben bedacht. Maar dat is teveel eer en zo erg loop ik nou ook weer niet naast mijn schoenen. Maar feit blijft dat ik er dol op ben. Antipasto betekent ‘voor de maaltijd’ en het meervoud is antipasti. Je serveert de hapjes met een aperitivo en hoe voller de tafel hoe beter.

#zovaderzodochter
#morgenproeven

Een warm, Italiaans welkom

Daarom bestaat een selectie aan antipasti meestal uit hapjes in verschillende kleuren, met verschillende texturen en smaken die elk van onze basissmaken triggeren: zoet, zout, bitter, zuur en umami. En: antipasti mogen niet te zwaar zijn.
Toch zien we ook steeds vaker dat we gewoon lekker tussendoor snoepen. Bijvoorbeeld bij de borrel. En why not: daar lenen deze smaken en texturen zich ook perfect voor.

groeten uit Blaricum!

Kaasfondue

Wilt u binnenkort genieten van een heerlijke kaasfondue? Bij Loekie vindt u alles wat u nodig hebt. Niets is fijner om het binnen knus en gezellig te maken en met vrienden en familie rond de fonduepan te zitten. 

Lees meer

kleurrijke en originele borrel

Indien gewenst verzorgen wij een volledige catering op maat. Al naar gelang de gelegenheid kunnen we, in overleg met u, een speciaal op maat buffet uitwerken. heeft u zelf een favoriet gerecht en wilt u dit uw gasten aanbieden? Laat ons dan voor u een perfect buffet uitwerken, er is veel mogelijk.

Lees meer

Vleeswaren, fingerfood & kaas

Het plateau is een serveerplateau met daarop diverse soorten luxe Loekie charcuterie. Om u feestavond spetterend af te sluiten en uw gasten te verrassen, uiteraard is dit een greep uit de mogelijkheden, maar u kunt zelf ook aanpassen of samenstellen.

Wij verkopen kaas uit allerlei verschillende landen. Bij Loekie Delicatessen kunt u online bestellen, waarna wij ervoor zorgen dat uw keuze zo snel mogelijk bij u thuis wordt gebracht. 

Antipasti online bestellen?