Antipasti bij LoeKie Delicatessen

Antipasti

Borrelen op z’n Italiaans”

Wek je eetlust op

Kleine hapjes die je eetlust opwekken voordat je echt gaat eten. Je zou denken dat de Italianen het onder andere voor mij hebben bedacht. Maar dat is teveel eer en zo erg loop ik nou ook weer niet naast mijn schoenen. Maar feit blijft dat ik er dol op ben. Antipasto betekent ‘voor de maaltijd’ en het meervoud is antipasti. Je serveert de hapjes met een aperitivo en hoe voller de tafel hoe beter.

 

Een warm, Italiaans welkom

Daarom bestaat een selectie aan antipasti meestal uit hapjes in verschillende kleuren, met verschillende texturen en smaken die elk van onze basissmaken triggeren: zoet, zout, bitter, zuur en umami. En: antipasti mogen niet te zwaar zijn.
Toch zien we ook steeds vaker dat we gewoon lekker tussendoor snoepen. Bijvoorbeeld bij de borrel. En why not: daar lenen deze smaken en texturen zich ook perfect voor.

Vleeswaren, Fingerfood & Kaas

Het plateau is een serveerplateau met daarop diverse soorten luxe Loekie charcuterie. Om u feestavond spetterend af te sluiten en uw gasten te verrassen, uiteraard is dit een greep uit de mogelijkheden, maar u kunt zelf ook aanpassen of samenstellen.

Wij verkopen kaas uit allerlei verschillende landen. Bij Loekie Delicatessen kunt u online bestellen, waarna wij ervoor zorgen dat uw keuze zo snel mogelijk bij u thuis wordt gebracht. 

Antipasti online bestellen?

Winkelwagen