Brood Blaricum bij Loekie Delicatessen

photo-1509440159596-0249088772ff-removebg-preview-1
“Wij bieden
u
heerlijke
verse broden”

Broodsoorten

In Nederland hebben we een lange traditie van brood eten. Er zijn erg veel soorten brood bij Loekie. De een wat bekender dan de ander. Wij hebben ze voor je onderverdeeld in verschillende groepen. Globaal genomen verdelen we brood onder in witbrood, bruinbrood, volkorenbrood en meergranenbrood. Daarnaast onderscheiden we nog kleinbrood, roggebrood, luxe en speciaal brood, feestelijk brood, Desembrood en buitenlands brood.
Kijk ook eens naar de verschillende broodsoorten bij Loekie!

Desemenzo Bio

Elk brood wat we maken begint bij onze eigen desemcultuur, een mengsel van meel en water. Door dit mengsel te laten fermenteren ontstaan melk- en azijnzuren. Dit zorgt voor een natuurlijke rijzing van het brood. Door de lange rijstijd worden vitaminen en mineralen beter opgenomen en ontstaat een voedzaam brood met veel geur en smaak.

Ruitbroodjes

Het bruin meergranen ruitbroodje is verrijkt met verschillende soorten zaden en granen. Door dit vers krokant gebakken rustiek broodje in plakjes te snijden is het perfect te gebruiken als maaltijdbegeleider.

Molco Ruitbroodje Meergranen is een lekker, evenwichtig samengesteld broodje met zonnebloempitten, sesamzaad en lijnzaad. De met griesmeel bestrooide korst geeft het een extra ambachtelijk tintje.

Ruitbroodje wit dit ambachtelijke Ruitbroodje met unieke ruitvorm wordt gebakken op de vloer van de oven. Het krijgt zo een krokante korst met een mooie kam en een robuuste kruim.

Meergranen baguette

Onze meergranen baguette is een bron van vezels en eiwitten. Dit komt door de combinatie van verschillende granen. Wat gezamenlijk zorgt voor een goed gevuld brood, rijk van smaak en mét een bite. Want de zonnebloempitten in deze baguette, geven net dat beetje extra.

Behalve lekker is het half meergranen stokbrood ook nog eens heel gezond. Dit product is bereid met 4 soorten meel (tarwe, rogge, haver, gerst) en 4 zaden (zonnebloempitten, sesamzaad, bruin – en geel lijnzaad).

Pyrene meergranen

Brood Blaricum dat behalve tarwe- of roggemeel ook nog andere graansoorten bevat zoals rijst, gerst, mais, boekweit en spelt. De rijkere smaak van meergranenbrood wordt veroorzaakt door de combinatie van verschillende eigenschappen die de overige granen of zaden met zich meedragen.

Brood online bestellen?

Winkelwagen