Tapas bij LoeKie Delicatessen

“Avondvullend
bourgondisch genieten
van Tapas”

Voortreffelijke voor elke gelegenheid

Tapas zijn kleine Spaanse hapjes waarvan er wel meer dan honderd soorten bestaan. Tapas zijn de culinaire weerslag van een gezellige en afwisselende levensstijl. Tapeo of tapas eten is een dagelijks terugkerend Spaans ritueel dat plaatsvind voor het middag- of avondeten. Men begint om 2 uur in de middag of 10 ‘s avonds en kan zich uren aan de tapas wijden. Tapas kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: koude en warme gerechten.

#zovaderzodochter
#morgenproeven

Gastronomische waarde

Deze eetgewoonte heeft heel Spanje veroverd, al blijft Andalusië nog altijd het centrum van de tapas. Tapas maakt in de meeste grote steden deel uit van het dagelijkse leven en is tevens een middel om de sociale contacten te onderhouden. Deze eetgewoonte is een beetje te vergelijken met het Hollandse bittergarnituurtje. Tapas is echter vele malen gevarieerder en uiteraard gezonder. De lekkerste tapas kunt u gewoon bij ons proeven en kopen. Gewoon voor bij de borrel thuis of een geheel verzorgde catering.

groeten uit Blaricum!

Kaasfondue

Wilt u binnenkort genieten van een heerlijke kaasfondue? Bij Loekie vindt u alles wat u nodig hebt. Niets is fijner om het binnen knus en gezellig te maken en met vrienden en familie rond de fonduepan te zitten. 

Lees meer

kleurrijke en originele borrel

Indien gewenst verzorgen wij een volledige catering op maat. Al naar gelang de gelegenheid kunnen we, in overleg met u, een speciaal op maat buffet uitwerken. heeft u zelf een favoriet gerecht en wilt u dit uw gasten aanbieden? Laat ons dan voor u een perfect buffet uitwerken, er is veel mogelijk.

Lees meer

Tapas online bestellen?