Borrel bij LoeKie Delicatessen

“Avondvullend
bourgondisch genieten
van Tapas”

Voortreffelijke voor elke gelegenheid

Tapas zijn kleine Spaanse hapjes waarvan er wel meer dan honderd soorten bestaan. Tapas zijn de culinaire weerslag van een gezellige en afwisselende levensstijl. Tapeo of tapas eten is een dagelijks terugkerend Spaans ritueel dat plaatsvind voor het middag- of avondeten. Men begint om 2 uur in de middag of 10 ‘s avonds en kan zich uren aan de tapas wijden. Tapas kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: koude en warme gerechten.

Gastronomische waarde

Deze eetgewoonte heeft heel Spanje veroverd, al blijft Andalusië nog altijd het centrum van de tapas. Tapas maakt in de meeste grote steden deel uit van het dagelijkse leven en is tevens een middel om de sociale contacten te onderhouden. Deze eetgewoonte is een beetje te vergelijken met het Hollandse bittergarnituurtje. Tapas is echter vele malen gevarieerder en uiteraard gezonder. De lekkerste tapas kunt u gewoon bij ons proeven en kopen. Gewoon voor bij de borrel thuis of een geheel verzorgde catering.

Tapas online bestellen?

Kleurrijke en originele borrel

Indien gewenst verzorgen wij een volledige  catering op maat. Al naar gelang de gelegenheid kunnen we, in overleg met u , een speciaal op maat buffet uitwerken. heeft u zelf een favoriet gerecht en wilt u dit uw gasten aanbieden? Laat ons dan voor u een perfect buffet uitwerken, er is veel mogelijk. 

Zoveel mogelijk lokaal en in het seizoen

Maar ook voor ondersteunende of aanvullende gerechten zoals een buffet met salade’s, sauzen en ambachtelijk brood.
Wat bij Loekie voorop staat zijn smaak, kwaliteit en een kleurrijke presentatie. Geworteld in traditie hebben wij een eigen stijl ontwikkeld. Wij werken uitsluitend met biologisch vlees en biologische eieren. Verder werken we graag samen met lokale biologische tuinders en gebruiken we zoveel mogelijk biologische zuivel en groenten.

Borrelhapjes

Alles voor de Lunch biedt alle versproducten die u wilt bestellen voor uw kantoor of bedrijf, maar ook particulieren zijn welkom bij ons. Al jarenlang verzorgen wij belegde broodjes, complete lunches, maaltijdsalades e.d voor particulieren, bedrijven en kantoren. Heeft u een evenement of ander feest, wij hebben voor u het juiste en lekkerste assortiment.

Het plateau is een serveerplateau met daarop diverse soorten luxe Loekie
charcuterie. Om u feestavond spetterend af te sluiten en uw gasten te verrassen, uiteraard is dit een greep uit de mogelijkheden, maar u kunt zelf ook aanpassen of samenstellen. 

Borrelhapjes online bestellen?

Wek je eetlust op

Kleine hapjes die je eetlust opwekken voordat je echt gaat eten. Je zou denken dat de Italianen het onder andere voor mij hebben bedacht. Maar dat is teveel eer en zo erg loop ik nou ook weer niet naast mijn schoenen. Maar feit blijft dat ik er dol op ben. Antipasto betekent ‘voor de maaltijd’ en het meervoud is antipasti. Je serveert de hapjes met een aperitivo en hoe voller de tafel hoe beter.

Een warm, Italiaans welkom

Daarom bestaat een selectie aan antipasti meestal uit hapjes in verschillende kleuren, met verschillende texturen en smaken die elk van onze basissmaken triggeren: zoet, zout, bitter, zuur en umami. En: antipasti mogen niet te zwaar zijn.
Toch zien we ook steeds vaker dat we gewoon lekker tussendoor snoepen. Bijvoorbeeld bij de borrel. En why not: daar lenen deze smaken en texturen zich ook perfect voor.

Vleeswaren, Fingerfood & Kaas

Het plateau is een serveerplateau met daarop diverse soorten luxe Loekie charcuterie. Om u feestavond spetterend af te sluiten en uw gasten te verrassen, uiteraard is dit een greep uit de mogelijkheden, maar u kunt zelf ook aanpassen of samenstellen.

Wij verkopen kaas uit allerlei verschillende landen. Bij Loekie Delicatessen kunt u online bestellen, waarna wij ervoor zorgen dat uw keuze zo snel mogelijk bij u thuis wordt gebracht. 

Antipasti online bestellen?

Winkelwagen