John van Broekhuizen vlees bij LoeKie Delicatessen

“Slager opnieuw
gekroond
tot
Nederlands
kampioen”

Slagerij van Broekhuizen

Slagerij van Broekhuizen is een ambachtelijke slagerij met een authentieke winkel in het centrum van Dalfsen, Overijssel. Sinds John van Broekhuizen in 1989 de winkel over heeft genomen, heeft hij er alles aan gedaan om zijn klanten het beste van de natuur voor te schotelen.

Zelf zegt hij hierover: ‘We maken graag een goed product met een unieke smaak en daarom houden we het hele proces in eigen beheer. Het is een proces dat tijd kost waardoor het vlees de tijd krijgt om te rijpen, want wij vinden dat tijd smaak aan een product geeft’. Slagerij van Broekhuizen is een van de weinige slagerijen die zelf nog slachten, maar is daarnaast ook altijd bezig met het ontdekken van nieuwe recepten. Dankzij deze inspanningen valt Slagerij van Broekhuizen dan ook met enige regelmaat in de (internationale) prijzen.

Bel ons: 035 20 30 057
#zovaderzodochter

Van Broekhuizen wil mensen laten genieten van een heerlijk stukje vlees

Balkbrug – Als kersverse Nederlandse Kampioen Worstenmakerij kwam de Balkbrugse slager John van Broekhuizen weer met een groot aantal bekers terug uit Amsterdam. Trots heeft hij ook deze aanwinsten in zijn winkel uitgestald. ‘Toch gaat het mij niet om de bekers, maar vind ik het wel een eer dat ik opnieuw algeheel Nederlands Kampioen geworden ben’, blikt Van Broekhuizen terug op de wedstrijd. Of beter gezegd: wedstrijden.

Mail ons
groeten uit Blaricum!

Kaasfondue

Wilt u binnenkort genieten van een heerlijke kaasfondue? Bij Loekie vindt u alles wat u nodig hebt. Niets is fijner om het binnen knus en gezellig te maken en met vrienden en familie rond de fonduepan te zitten. 

Lees meer

kleurrijke en originele borrel

Indien gewenst verzorgen wij een volledige catering op maat. Al naar gelang de gelegenheid kunnen we, in overleg met u, een speciaal op maat buffet uitwerken. heeft u zelf een favoriet gerecht en wilt u dit uw gasten aanbieden? Laat ons dan voor u een perfect buffet uitwerken, er is veel mogelijk.

Lees meer