Catering bij LoeKie Delicatessen

“Wij vertalen jouw wensen in een culinair avontuur. “

Loekie verzorgt uw evenement tot in de puntjes

Organiseer je een event en wil je genieten van het eten van Loekie? We verzorgen ook lunches, en borrels op locatie. Ook hebben we ervaring met huwelijken. We denken graag met je mee over het eten op je grote dag en als je dat wil ook over de aanpak en aankleding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Voor originele, met liefde bereide

Voor elke situatie biedt Loekie een oplossing met Lunch catering. Zo kunnen wij voor kleine tot middelgrote groepen heerlijke lunches serveren. Deze lunches kunt u zo luxe maken als u zelf wenst. U kunt ervoor kiezen om simpele royaal belegde broodjes uit te serveren, met daarbij diverse soorten fruit, melk, yoghurt en diverse vruchtensappen. Ook kunt u ervoor kiezen om overheerlijke luxe broodjes te laten verzorgen voorzien van luxe beleg.

 

Catering bij LoeKie

Uiteraard worden onze lunches uitsluitend bereid met alleen de beste ingrediënten. Heerlijk verse, brioche, knapperige broodjes, luxe vleeswaren, en ander smakelijk beleg vormen de basis van ons lunchaanbod.

Indien gewenst verzorgen wij een volledige catering op maat. Al naar gelang de gelegenheid kunnen we, in overleg met u, een speciaal op maat buffet uitwerken. Laat ons dan voor u een perfect buffet uitwerken, er is veel mogelijk.

Catering online bestellen?

Winkelwagen