Zakelijke Lunch bij LoeKie Delicatessen Blaricum

“Loekie
Oog voor
detail”

Bedrijfslunch met de beste producten

Een goede bedrijfslunch, dat gunnen wij iedereen. Lastig te regelen? Nee hoor. De Buurtboer levert dagelijks superverse producten bereid met de beste ingrediënten. Ambachtelijk, lokaal bereid brood, biologische spreads of verse soepen bijvoorbeeld. Jij hoeft alleen de tafel nog te dekken. Speciale wensen of voorkeuren? Onze bedrijfslunches worden op maat samengesteld en gevarieerd. Zo ontdek je snel jouw favorieten! Krijg je al trek?

Loekie werkt samen met lokale, duurzame, biologische en ambachtelijke producenten. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg en alles wordt met liefde bereid. Zo zetten we elke dag weer een heerlijke bedrijfslunch bij je op tafel. De producten worden dagelijks of wekelijks in handige kratjes bij jou op kantoor bezorgd. Ons assortiment is lekker groot, zodat je fijn kunt variëren. Wil je de volgende keer net iets anders? Wij passen het met plezier voor je aan.

Zakelijke lunches en borrels bij Loekie

Zakelijke Lunch keuze & Aanbod om te bestellen

Wij verzorgen lunches en lunch buffetten op diverse locatie door heel Nederland of het nu gaat om een vergaderlunch, of lunchpakket bij ons zijn de lunch mogelijkheden onbeperkt. Dagelijks kunt u bij ons gevarieerde lunch bestellen op kantoor of op gewenste locatie.

Lunch vergeten te bestellen voor morgen of krijgt u onverwachts gasten die op locatie willen lunchen of snel nog even de lunch catering bestellen voor de directievergadering? Geen probleem met de lunch verzorgingsservice van Loekie ” Vraag naar de mogelijkheden voor uw lunch verzorging”. 

Borrelplank!

De donkere dagen zijn weer aangebroken, tijd om lekker binnen te gaan borrelen. Door ons grote assortiment kunnen wij de lekkerste borrelplank voor je maken! 

€ 10,- per persoon Vanaf 2 personen. 

Breng een plank of leen een plank

Veel is mogelijk

De lunch is meer dan een maaltijd alleen. Het is een moment om even bij te komen en om nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. Na een goede lunch kun je er weer even tegen!

Vraag het ons wat de mogelijkheden zijn 

Zakelijke lunch online bestellen?

Winkelwagen