Beleg bij LoeKie Delicatessen

“Alle lunches
met de
grootste zorg
bereiden”

Overheerlijke broodjes

Alles voor de Lunch biedt alle versproducten die u wilt bestellen voor uw kantoor of bedrijf, maar ook particulieren zijn welkom bij ons. Al jarenlang verzorgen wij belegde broodjes, complete lunches, maaltijdsalades e.d voor particulieren, bedrijven en kantoren. Heeft u een evenement of ander feest, wij hebben voor u het juiste en lekkerste assortiment.

#zovaderzodochter
#morgenproeven

GEMAK EN KWALITEIT

Wat is er nu fijner dan de (werk)dag doorbreken met een lekker, gezellig lunchmoment? Dat begrijpen wij bij Loekie maar al te goed. Vandaar dat wij u iedere keer weer een ware traktatie voorschotelen. U heeft keuze uit verschillende opties. Allereerst zijn er onze lunches op schaal, bestaande uit brioche, zuurdesem baguettes en verschillende broden ook van zuurdesem. Kies voor simpel beleg zoals kaas of vleeswaren, of maak het extra luxe door te gaan voor de belegde bolletjes of pistolletjes met een garnering van sla, tomaat, komkommer, alfalfa en ei.

groeten uit Blaricum!

Kaasfondue

Wilt u binnenkort genieten van een heerlijke kaasfondue? Bij Loekie vindt u alles wat u nodig hebt. Niets is fijner om het binnen knus en gezellig te maken en met vrienden en familie rond de fonduepan te zitten. 

Lees meer

kleurrijke en originele borrel

Indien gewenst verzorgen wij een volledige catering op maat. Al naar gelang de gelegenheid kunnen we, in overleg met u, een speciaal op maat buffet uitwerken. heeft u zelf een favoriet gerecht en wilt u dit uw gasten aanbieden? Laat ons dan voor u een perfect buffet uitwerken, er is veel mogelijk.

Lees meer

Beleg online bestellen?