Kaasfondue bij LoeKie Delicatessen

unnamed-removebg-preview
“Bijzondere en authentieke
smaak van Loekie
kazen”

Voor de echte kaasliefhebber

Tijdens deze kaasproeverij zullen uw smaakpapillen worden geprikkeld door de unieke smaken van de verschillende soorten kazen. Doordat deze kazen op de echt authentieke en natuurlijke manier zijn gerijpt is de smaak van deze kazen uniek. De complexe smaak, met een uitzonderlijk aroma, dat deze ambachtelijke kazen kenmerkt zal u niet snel vergeten.

Gedurende de kaasproeverij leert u hoe de kaas geproefd wordt. Welke smaken, kruiden en textuur kunt u onderscheiden? Om uw smaakpalet tijdens de kaasproeverij te neutraliseren serveren wij water, brood en druiven. De Kaasproeverij van Loekie is een leuke activiteit als bedrijfsuitje met collega’s of natuurlijk gewoon gezellig om te doen met vrienden of familie.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze kaaskenner heeft alles al voor je klaargezet en start de proeverij met een amusante uitleg. Na deze introductie weet je alles over het product, de verschillende 7 soorten kaas, combinaties en de totstandkoming. Centraal staat het proeven en het leren herkennen van smaken. Wat kan smaak doen en wat zijn de juiste combinaties met diverse soorten kazen?  Wilt u weten waar, wat en hoe? Proeven hoe dat smaakt? Volg dan eens een volledig verzorgde kaasproeverij bij Loekie Delicatessen.
Een keer een proeverij met een gezelschap?
Vraag het ons wat de mogelijkheden zijn 

Winkelwagen