Lunch bij LoeKie Delicatessen

“Lunch om
met elkaar
naar uit
te kijken”

Veel is mogelijk

De lunch is meer dan een maaltijd alleen. Het is een moment om even bij te komen en om nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. Na een goede lunch kun je er weer even tegen!
En goede lunches, daar zijn we goed in bij Hapjes aan Huis. We hebben ze in alle soorten en maten, en voor alle gelegenheden. Of u nu op zoek bent naar heerlijke broodjesschalen voor tijdens een vergadering, of naar een uitgebreide en luxe lunch tijdens uw bruiloft, wij zorgen ervoor dat uw wensen smakelijk vervuld worden.

#zovaderzodochter
#morgenproeven

Onze heerlijke lunch helpt u de dag door!

Uiteraard worden onze lunches uitsluitend bereid met alleen de beste ingrediënten. Heerlijk verse, brioche, knapperige broodjes, luxe vleeswaren, en ander smakelijk beleg vormen de basis van ons lunchaanbod. Maar ook voor een exclusievere culinaire lunch zit u bij ons goed!

groeten uit Blaricum!

Kaasfondue

Wilt u binnenkort genieten van een heerlijke kaasfondue? Bij Loekie vindt u alles wat u nodig hebt. Niets is fijner om het binnen knus en gezellig te maken en met vrienden en familie rond de fonduepan te zitten. 

Lees meer

kleurrijke en originele borrel

Indien gewenst verzorgen wij een volledige catering op maat. Al naar gelang de gelegenheid kunnen we, in overleg met u, een speciaal op maat buffet uitwerken. heeft u zelf een favoriet gerecht en wilt u dit uw gasten aanbieden? Laat ons dan voor u een perfect buffet uitwerken, er is veel mogelijk.

Lees meer