Vleeswaren bij LoeKie Delicatessen Blaricum

“Vlees(waren) is
een bron
van eiwitten en
mineralen.”

Gezonde keuze

Op een broodje, tussendoor of als onderdeel van de maaltijd, vleeswaren smaken altijd. Zeker die van Loekie delicatessen! Je proeft gewoon de passie voor zijn vak. Dat begint met de grond- en hulpstoffen: alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. En de recepten ontwikkelt hij gewoon zelf.

#zovaderzodochter
#morgenproeven

Loekie’s plateau 

Het plateau is een serveerplateau met daarop diverse soorten luxe Loekie
charcuterie. Om u feestavond spetterend af te sluiten en uw gasten te verrassen, uiteraard is dit een greep uit de mogelijkheden, maar u kunt zelf ook aanpassen of samenstellen. U zet dit op tafel en het genieten kan meteen beginnen. Lekker voor op een feestje, maar kan natuurlijk ook voor een avondje op de bank.

Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. 

groeten uit Blaricum!

SinterKlaasBorrel! 

 
De donkere dagen zijn weer aangebroken, tijd om lekker binnen te gaan borrelen. Door ons grote assortiment kunnen wij de lekkerste borrelplank voor je maken! 
Vanaf 4 personen. 
 
Bestel nu

Vleeswaren

Bresaola Punta d’Anca
Bresaola Punta D’Anca is gemaakt van rundvlees. Het is afkomstig uit een vallei in de Alpen, de Valtellina, gelegen in Noord-Italië. Nadat het vlees is ontbeend, wordt het op smaak gebracht.

Rilletes van 100% Gans zout en kruiden
Rillettes zijn een bereiding van vlees vergelijkbaar met dat van paté en worden op kamertemperatuur gegeten op brood of op een toastje. 

Sopressa Levoni
Sopressa produced by Lovison in Friuli Venezia Giulia processing the meat from pigs bred at max 20 km from the factory. The taste is sweet and delicate with aromas of wine and pepper. 

Sallandse Plaatham van Broekhuizen
Ham van de beste slager uit Nederland. John van Broekhuizen en Zn. Deze ham moet minimaal 12 maanden gerijpt zijn voor dat hij het gaat verkopen. 

Vleeswaren online bestellen?