Buitenlandse kazen bij LoeKie Delicatessen

“Ambachtelijke kaas
in alle
soorten
en smaken”

Geschiedenis van Nederlandse Kaas

Loekie Delicatessen heeft naast de Hollandse-kaas soorten tevens een uitgebreid assortiment buitenlandse kazen voor je geselecteerd. Onze kazen kenmerken zich in de oorsprong en de authentieke bereiding. Wij bieden specialiteiten uit onder meer Frankrijk, Italië, Zwitserland, Spanje, Portugal, België en Groot-Brittannië. Een assortiment kazen waar we trots op zijn! Onze bijzondere kazen smaken heerlijk op een buitenlands kaasplankje. Ook zijn de diverse soorten prima te verwerken in verschillende gerechten, zoals in ovenschotels en salades. Een plakje buitenlandse kaas op brood of blokjes kaas uit het vuistje, het kan allemaal.

Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe specialiteiten. Houd onze webshop dus in de gaten!

#zovaderzodochter
#morgenproeven

de lekkerste kazen uit het buitenland.

Een steeds populairder wordende groep kazen uit alle windstreken van de wereld. Wij zoeken voor u naar de lekkerste en mooiste kazen die er zijn. Van een prachtige rauwmelkse geitenkaas uit de Franse Provence tot een mooie blauwaderkaas uit bijvoorbeeld Ierland of een schapenkaas uit Italië. Er bestaat namelijk veel en veel meer lekkers op dit gebied dan alleen maar brie of camembert! Durf te proeven!

groeten uit Blaricum!

Kaasfondue

Wilt u binnenkort genieten van een heerlijke kaasfondue? Bij Loekie vindt u alles wat u nodig hebt. Niets is fijner om het binnen knus en gezellig te maken en met vrienden en familie rond de fonduepan te zitten. 

Lees meer

kleurrijke en originele borrel

Indien gewenst verzorgen wij een volledige catering op maat. Al naar gelang de gelegenheid kunnen we, in overleg met u, een speciaal op maat buffet uitwerken. heeft u zelf een favoriet gerecht en wilt u dit uw gasten aanbieden? Laat ons dan voor u een perfect buffet uitwerken, er is veel mogelijk.

Lees meer

buitenlandse kazen online bestellen?