Beleg bij LoeKie Delicatessen

“Alle lunches
met de
grootste zorg
bereiden”

Overheerlijke broodjes

Alles voor de Lunch biedt alle versproducten die u wilt bestellen voor uw kantoor of bedrijf, maar ook particulieren zijn welkom bij ons. Al jarenlang verzorgen wij belegde broodjes, complete lunches, maaltijdsalades e.d voor particulieren, bedrijven en kantoren. Heeft u een evenement of ander feest, wij hebben voor u het juiste en lekkerste assortiment.

GEMAK EN KWALITEIT

Wat is er nu fijner dan de (werk)dag doorbreken met een lekker, gezellig lunchmoment? Dat begrijpen wij bij Loekie maar al te goed. Vandaar dat wij u iedere keer weer een ware traktatie voorschotelen. U heeft keuze uit verschillende opties. Allereerst zijn er onze lunches op schaal, bestaande uit brioche, zuurdesem baguettes en verschillende broden ook van zuurdesem. Kies voor simpel beleg zoals kaas of vleeswaren, of maak het extra luxe door te gaan voor de belegde bolletjes of pistolletjes met een garnering van sla, tomaat, komkommer, alfalfa en ei.

Zwitserse Gruyère

Wordt gedurende tenminste 14 maanden gerijpt in de zandsteengrotten van Kaltbach. Gruyère heeft dankzij deze wijze van rijpen een pittige volle smaak en een stevige structuur. Gruyère vormt de basis van een kaasfondue.

Comté

Is een Franse harde kaas van verwarmt en geperst zuivel op basis van rauwe koemelk. Deze kaas uit de Jura heeft een Europees kwaliteitslabel AOC (Appellation d’Origine Contrôlée) en wordt gedurende 24 maanden gerijpt en is net als de Gruyère een bergkaas.

Gorgonzola

Deze kaas, gemaakt van volle gepasteuriseerde koemelk, komt uit de provincie Milaan in Noord Oost Italië. Deze blauwe schimmelkaas is zachter en romiger dan Roquefort.

Bij LoeKie Delicatessen maken we een nieuwe variant door toevoeging van prosecco, een mousserende witte wijn uit het gebied Veneto. Onze variant noemen wij Malbakker Gorgonzola. Blaricummers worden door mensen uit Laren spottend Malbakker genoemd.

De lekkerste kazen uit het buitenland

Een steeds populairder wordende groep kazen uit alle windstreken van de wereld. Wij zoeken voor u naar de lekkerste en mooiste kazen die er zijn. Van een prachtige rauwmelkse geitenkaas uit de Franse Provence tot een mooie blauwaderkaas uit bijvoorbeeld Ierland of een schapenkaas uit Italië. Er bestaat namelijk veel en veel meer lekkers op dit gebied dan alleen maar brie of camembert! Durf te proeven!

Buitenlandse kazen online bestellen?

Winkelwagen