Koffie bij LoeKie Delicatessen

“Koffie,
kennis
& passie!”

Indruk en ambiance

Loekie is niet bepaald de grootste koffiebar van Blaricum en omstreken maar wel één van de meest knusse. Juist het intieme karakter maakt deze koffiespot tot een erg leuke place-to-be. In de  Dorpstraat vind je deze fijne zaak, waar ze alles prima voor elkaar hebben.

De koffie en lekkers erbij

Bij Loekie’s Coffee Corner schenken we goeie koffie, gewoon precies zoals koffie hoort te zijn. Die Cappuccino ga je dus zeker nog eens bestellen. Overstappen op een heerlijke Espresso kan natuurlijk ook. Met een prima Latte serveren weten we bij Loekie ook wel raad. O, en natuurlijk kan je hier ook erg smakelijke thee bestellen!

Als je hier eenmaal prettig zit, in goed gezelschap of alleen, zie je ook nog eens al dat lekkers bereid en geserveerd worden. Je moet wel erg sterk in je schoenen staan en geen trek hebben als je daar nee tegen kan zeggen. We beloven je: je zal niet worden teleurgesteld. Heerlijke eiergerechten maakt men hier, lekkere toasts ook.

Coffee Corner

Illimani Yanaloma Singel Estate Espresso Beans
Yanaloma is een Single Estate, koffie afkomstig van één plantage. Alle processen bij de verwerking van de koffie worden op dezelfde manier uitgevoerd. De kwaliteit is hierdoor hoog, de smaak vol, met een beetje citrus en een mooie afdronk, die nog een tijd aanwezig blijft in de mond. Alle koffie is handgeplukt, biologisch geproduceerd en ethisch verantwoord.

Yogi Ginger lemon thee
De pittige smaak van gember verwarmt het hart en verkwikt de geest. De fruitige zure smaak van citroen verfrist de geest en versterkt de ziel. Vleugjes citroengras, zoethout en zwarte peper voegen een lichte, pittige zoetheid toe. Altijd verrukkelijk, deze thee verfrist in de zomer en verwarmt in de winter. De essentie van deze thee is: Optimistisch nieuw begin.

Koffie online bestellen?

Winkelwagen