Borrelhapjes bij LoeKie Delicatessen

2eme

“Bij een borrel hoort een hartig hapje”

Kleurrijke en originele borrel

Indien gewenst verzorgen wij een volledige  catering op maat. Al naar gelang de gelegenheid kunnen we, in overleg met u , een speciaal op maat buffet uitwerken. heeft u zelf een favoriet gerecht en wilt u dit uw gasten aanbieden? Laat ons dan voor u een perfect buffet uitwerken, er is veel mogelijk. 

Zoveel mogelijk lokaal en in het seizoen

Maar ook voor ondersteunende of aanvullende gerechten zoals een buffet met salade’s, sauzen en ambachtelijk brood.
Wat bij Loekie voorop staat zijn smaak, kwaliteit en een kleurrijke presentatie. Geworteld in traditie hebben wij een eigen stijl ontwikkeld. Wij werken uitsluitend met biologisch vlees en biologische eieren. Verder werken we graag samen met lokale biologische tuinders en gebruiken we zoveel mogelijk biologische zuivel en groenten.

Borrelhapjes

Alles voor de Lunch biedt alle versproducten die u wilt bestellen voor uw kantoor of bedrijf, maar ook particulieren zijn welkom bij ons. Al jarenlang verzorgen wij belegde broodjes, complete lunches, maaltijdsalades e.d voor particulieren, bedrijven en kantoren. Heeft u een evenement of ander feest, wij hebben voor u het juiste en lekkerste assortiment.

Het plateau is een serveerplateau met daarop diverse soorten luxe Loekie
charcuterie. Om u feestavond spetterend af te sluiten en uw gasten te verrassen, uiteraard is dit een greep uit de mogelijkheden, maar u kunt zelf ook aanpassen of samenstellen. 

Borrelhapjes online bestellen?

Winkelwagen